زمان ديجيتال سرور

دوشنبه 31 تير 1398   21:30:08

گزارش خبري؛

برگزاري كنكور سراسري همزمان با سراسر كشور

در مصاحبه با روابط عمومي دانشگاه قم، مهندس محمدي، نماينده‌ تام الاختيار سازمان سنجش و آموزش كشور در قم گفت: همزمان با سراسر كشور كنكور سراسري سال ۱۳۹۸ در قم، صبح پنجشنبه ۱۳ تيرماه با رقابت داوطلبان گروه آزمايشي رياضي و انساني آغاز شد.

وي افزود: اين آزمون بعداز ظهر امروز پنجشنبه با رقابت داوطلبان گروه آزمايشي هنر و روز صبح جمعه  با رقابت گروه آزمايشي تجربي و بعداز ظهر جمعه با رقابت گروه آزمايشي زبان هاي خارجه به پايان مي رسد.

مهندس محمدي ادامه داد: اين آزمون با رقابت ۱۹ هزار و ۲۲۸ داوطلب در پنج حوزه دانشگاه قم، دانشگاه مفيد دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه پيام نور و آموزش و پرورش در چهار گروه آزمايشي رياضي، انساني، تجربي و زبان برگزار مي‌شود.

نماينده‌ تام الاختيار سازمان سنجش و آموزش كشور در قم  بيان كرد: آزمون‌هاي نوبت صبح راس ساعت هشت صبح و در نوبت بعداز ظهر راس ساعت ۱۵:۳۰ برگزار مي‌شود، آغاز فرآيند آزمون از ساعت هفت صبح است، لذا بايد داوطلبان نيم ساعت قبل از برگزاري آزمون در حوزه امتحاني خود حضور يابند.

محمدي با اشاره به افزايش حدود ده درصدي تعداد شركت كنندگان كنكور سراسري سال ۱۳۹۸ عنوان كرد: از ۱۹ هزار و ۲۲۸ داوطلب كنكور سراسري امسال ۱۱ هزار و ۲۱۲نفر خانم و ۸ هزار ۱۶نفر آقا هستند كه اين ميزان در سال گذشته  ۱۷ هزار و ۳۱۴نفر بود.

نماينده تام الاختيار سازمان سنجش و آموزش كشور در قم ادامه داد: بيشترين تعداد شركت كنندگان با ۱۶ درصد افزايش نسبت به سال گذشته مربوط به گروه آزمايشي تجربي است.

وي خاطر نشان كرد: نتايج اوليه اين آزمون نيمه مرداد ماه و نتايج نهايي اواخر شهريور ماه اعلام مي‌شود.

عکس های مرتبط :

نام نظر