چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403   15:43:13
تازه ها و رویدادهاتازه ها و رویدادها
به مناسبت ماه مبارك رمضان برگزار شد

نشست صميمانه تشكل هاي دانشجويي با مسئولان دانشگاه

به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه قم، به مناسبت ايام مبارك ماه رمضان، نمايندگان ساير تشكل هاي دانشجويي طي نشست صميمانه اي با مسئولان دانشگاه به گفتگو پرداختند.
در اين نشست كه با حضور دكتر ديرباز رياست دانشگاه، حجة الاسلام والمسلمين پوررضا رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم و دانشگاه  هاي استان، دكتر نوروزي معاون فرهنگي و اجتماعي و نيز مديران  و كارشناسان مجموعه فرهنگي دانشگاه برگزار شد، نمايندگان ساير تشكل هاي دانشجويي  سئوالاتي را در خصوص مشكلات و موانع پيش روي بيان داشتند. كه در ادامه مسئولان به سئوالات دانشجويان پاسخ دادند.
لازم به ذكر است در پايان اين نشست صميمانه دانشجويان با حضور مسئولان به صرف افطاري پرداختند.

عکس های مرتبط :

خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |