پنجشنبه 9 فروردين 1403   13:54:50
تازه ها و رویدادهاتازه ها و رویدادها
با حضور برخي از هنرمندان سينما و تلويزيون برگزار شد

جشن بزرگ ستاره بارون ويژه اعياد مبارك شعبانيه

جشن بزرگ ستاره بارون به مناسبت اعياد مبارك شعبانيه با حضور برخي از هنرمندان و بازيگران سينما و تلويزيون برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه قم؛ جشن بزرگ اعياد مبارك شعبانيه، با حضور دانشجويان ، مسئولين و برخي از هنرمندان سينما و تلويزيون در تالار شيخ مفيد برگزار گرديد.
اين جشن به جهت استقبال دانشجويان در نوبت صبح ويژه برادران و در نوبت بعد از ظهر ويژه خواهران برگزار شد. از برنامه هاي جشن با شكوه برادران سخنراني خطيب تواناي كشور حجة الاسلام والمسلمين سيد حسين مومني ، اجراي تئاتر به كارگرداني سيد جواد طاهري، مسابقه و مصاحبه با هنرمند عرصه سينما و تلويزيون كاوه خداشناس بود كه مورد توجه دانشجويان قرار گرفت. همچنين قرعه كشي سفر عتبات عاليات از ديگر برنامه هاي جذاب جشن صبح بود.
در برنامه بعد از ظهر نيز كه ويژه خواهران بود، حجة الاسلام و المسلمين ظهيري به ايراد سخنراني پرداخت، اجراي نمايشنامه انتظار توسط بازيگران هنرمند تئاتر استان قم،مسابقه و مصاحبه با هنرمندان آقاي كاوه خداشناس و علي نعمت الهي از ديگر برنامه هاي جشن ستاره بارون بود. در انتهاي اين مراسم از ميان دانشجويان حاضر قرعه كشي سفر مقدس عتبات عاليات به عمل آمد.

عکس های مرتبط :

خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |