دوشنبه 20 مرداد 1399   10:19:18
اين زيرپورتال امروز: 173
در امروز: 20347
اين صفحه امروز: 173
يكشنبه 14 دي 1393 راهنمايي براي دريافت مقالات لاتين مورد نياز به صورت مستقيم و بدون نياز به يوزرنيم و پسورد

دسترسي به مقالات و تحقيقات صورت گرفته قبلي تاثير مستقيم در پژوهش دارد. و بدون مطالعه و ملاحظه کارهاي قبلي، شايد تحقيقات صورت گرفته داراي نقص بوده و شايد هم موازي و تکراري با کارهاي قبلي باشد. چندين سال است که دسترسي کاربران دانشگاه به پايگاه هاي مثل الزوير، اسپرينگر، ايمرالد و ...قطع بوده و نياز مراجعان توسط همکاري با ساير کتابخانه ها و شرکت ها  تهيه مي گردد. بسياري از دانشجويان با بخش اطلاع رساني آشنا بوده و از طريق ايميل و مراجعه حضوري با اين بخش ارتباط دارند. در اين قسمت قصد داريم با معرفي چند روش دانشجويان و مراجعان را در دستيابي مستقيم به مقالات لاتين راهنمايي نماييم:

روش اول: دانلود مقالات به صورت مستقيم

در اين روش مي توانيد با کليک کردن بر روي تصوير مربوط به پايگاه يا ژورنال مورد نظر خود مستقيماً وارد سايت آن پايگاه شده و مقاله مورد نظر خود را جستجو و سپس با کليک بر روي لينک دانلود، آن را بدون نياز به هيچگونه يوزر و پسورد دانلود نماييد.

جستجو و دانلود مستقيم از ساينس دايرکت www.sciencedirect.com

جستجو و دانلود مستقيم از